• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Aanbieding ! Geen mogelijkheid om te schieten? Zeker wel!

Gebruikers die deze discussie onlangs hebben bekeken (Totaal:0)

Unit13

Losse Flodder
Winkelier
1589553475276.png


Is je gebruikelijke schietbaan nog gesloten? of wil je meer dan 10~20 meter schieten!
Op onze baan kan je tot 70meter schieten!

schietbaan.jpg


Heeft dit je interesse getrokken? maak snel een afspraak om gebruik te maken van onze baan via Info@unit13.eu !

Graag nodigen wij jullie ook uit om eens te komen kijken in onze winkel of onze webwinkel Unit13 shop,
Vergeet niet gebruik te maken van onze 10% korting op onze webshop! met deze kortings code 202005150017 Geldig tot 30-6-2020
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan