• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Algemeen Film Geen Weihrauch erbij!

Eric65

www.ftschalkhaar.nl
Organisator
Forum Sponsor
OB Collectief
Even een kleine correctie Beeman=Weihrauch ;)

Maar het is erg discustabel deze lijst, heb een aantal van deze buksen wel eens in handen gehad en was van een heel aantal niet onder de indruk. Het is dus maar net wat je wilt en verwacht.
 

Bert W

Drenthenier in spe
Forum Sponsor
Amerikanen gebruiken de luchtbuks veel voor ongedierte bestrijding en stellen andere eisen, dan we hier doen. De nr 10 (crossman) is een goede jachtbuks, maar niet geschikt voor kaartjes schieten. Elke 15 tot 20 schoten kolfbouten aandraaien is niet handig. Te veel power voor kaartjes schieten. Hier zou hij denk ik ver buiten de top 10 staan.
 

Mark99

Schutter 3
Voor jagen zijn er inderdaad andere eisen dan in Nederland op kaartjes/blikjes/spinners en dergelijke schieten in de tuin of op de baan ;) Daarnaast heb ik ook het idee dat Amerikanen al snel denken dat meer power = meer beter :p
Ik heb nog met te weinig verschillend buksen geschoten om echt iets zinnigs over de lijst te zeggen, maar dit voelt meer als een lijstje willekeurige veerbuksen.
 

West

Forumnar & Artemist
Forum Sponsor
OB Collectief
Zeker, rommelig filmpje, knikloop, onderspanners,veerbuksen, gasveerbuksen, beetje appels met peren vergelijken..
 

munt

Vaste Schutter 4
Sorry maar dit filmpje (net als een aantal andere us filmpjes ) kun je toch niet met droge ogen serieus nemen ;) . De top 10 veerbuksen neerzetten en dan geen AA & HW of een legio aantal andere buksen er tussen zetten. EN dan wat er tussen staat, nou ik heb er ook een aantal van geprobeerd en laten we mild zeggen : dat is de reden waarom sommige mensen enthousiast beginnen met de schietsport en weer afhaken.....!
 

geetee

Team Limburg
Team Limburg
Forum Sponsor
OB Collectief
Hundreds of hours testing en weer geen duitser erbij! :giggle:4 :giggle:4

 

Bert W

Drenthenier in spe
Forum Sponsor
Als een duits motorblad motoren test, is altijd een bmnee de beste, zelfs als de cardanas sneller slijt dan een ketting. Als Amerikanen wapens of luchtbuksen testen, is het meestal Amerika first en als dat niet lukt kijken ze naar de kracht.
Kan je er ongedierte vroegtijdig mee hemelen, dan is het top.
 

Rick V8

Schutter 4
Forum Sponsor
Ik snap t wel
Ze proberen nu ook in Amerika buksen te verkopen.
Van eigen fabricaat.
Amerika gaat dan voor natuurlijk.
Ze weten niet beter.
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan