• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Techniek Geweer opknappen, van kolf tot loop

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

Boris007

Forum Expert 4
Vannacht was er op Discovery een stukje over het opknappen van een M1 uit de tweede wereld oorlog.
Hierbij lieten ze zien hoe de kolf en metaalwerk gedaan werden.....ook van toepassing denk ik bij mensen die hun oude buks willen opknappen.
Vooral de kolf deed me dingen inzien die ik altijd anders deed, zoals met lijnolie bewerken.
Ze gebruikte Tung olie omdat lijnolie lang "nat" blijft en bij warmte van je handen enz gaat plakken.
Hier is de link van het filmpje
 

Soortgelijke Topics

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top