• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

    Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

    Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
    Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

    Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
    Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

    Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Gezocht Gezocht Weihrauch HW80 4.5mm voor projectje.

J.B.J

Schutter
Gezocht Weihrauch HW80 4.5mm voor een projectje, hoeft niet in bijzonder goede staat te zijn, maar het liefst wel kompleet met vizier, korrel, trekker/trekkerbeugel enzv., Roest of beschadigingen aan de kolf zijn geen probleem. Ik ben dus niet op zoek naar een goede buks met dito verkoopprijs, maar een minder goede gebruikte voor dito verkoopprijs. Heeft U zo een HW80 4.5mm staan, waar U niks mee doet of niks meer mee kunt, en wilt U er voor een leuke prijs vanaf, neem dan kontakt met mij op, alvast bedankt, groet Jan.
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top