• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Voorstellen Goedemiddag iedereen

Rookie

Schutter 1
Forum Sponsor
OB Collectief
Hallo , bom dia!
Mijn naam is Jouri en ben reeds enkele jaren woonachtig in het zuiden van Portugal en sinds kort weer in bezit van enkele buksen voor de lol , voor klein ongedierte en eventuele wilde zwijnen die het gemunt hebben op onze olijven en fruitbomen.
Vroeger veel geschoten met de ouderwetse knikloop buksen van opa en pa maar nu na vele jaren weer zelf de hobby opgepakt. Ik was helaas "vergeten" hoe leuk het was.
In Nederland voor fun shooting een Crosman 2240 en een Artemis cp400 gekocht , voor klein ongedierte en fun een Gamo roadster knikloop en voor de serieuze schade en overlast van wilde zwijnen een Hatsan Hercules Bully 7.62 pcp rifle en uiteraard de daarbij behorende demper , scopes, nachtkijker , pomp , compressor en andere toebehoren aangezien het hier minder makkelijk te verkrijgen is. Wij schieten alleen op ons terrein en omdat wij vrij afgelegen wonen heeft niemand er last van.
Hopelijk kan ik hier nog wat opsteken van de meer ervaren schutters en gewoon lekker lezen over een lang vegeten hobby.
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan