• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Voorstellen Goedendag schutters

RonK

Schutter
Even een voorstel rondje van mijn kant.
Mijn naam in Ronald en ben gewent aan Ron daar mijn meissie mijn zo al noemt vanaf ik haar heb leren kennen.
Hier terecht gekomen tijdens het zoeken naar onderdelen voor mijn oude liefde een Diana mod50 .177 welke na jaren in het stof te hebben gestaan toch wel de tijd des tand een beetje had mee gekregen.
Ben eens gaan rond zoeken op het grote www en kwam toen ook de PCP tegen. De rest is geschiedenis.
Ben geen echt vereniging mens en met een hele diepe tuin kan ik mijn nieuwe hobby goed beoefenen.
Naast deze nieuwe uitdaging mag ik graag uitwaaien op mijn motor.

Grt. RonK
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan