• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Voorstellen Hallo allemaal

hector

Losse Flodder
Mijn naam is Harry en ben al meer dan 45 jaar een lucht schutter, tegenwoordig actief met HFT schieten en de 100 meter bench rest. schiet HFT op het moment met een air arms s400 classic of de s500 carbine. 100 meter met een kral puncher jumbo maar deze gaat in de verkoop om een FX boss aan te schaffen.
 

geetee

Team Limburg
Team Limburg
Forum Sponsor
OB Collectief
Welkom Harry, als je geen probleem met die papfles hebt is een FX-Boss een goede keus, perfecte trekker en perfect schotbeeld op 100mtr! (y) (y)
 

jackske

KAKOFONIX
Team BC100
Forum Sponsor
OB Collectief
Welkom Harry,
De Kral puncher eruit en de FX Boss binnen is zeker geen slecht idee :)
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan