• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Voorstellen Hallo iedereen

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

Sentinel

Losse Flodder
Hallo iedereen

Ik ben Kevin en woon ik het hartje van het Hageland. Ik heb jaren lang aan airsoft en ipsc gedaan. Door de jaren heen heb ik al wel eens een paar luchtbuuksen gehad van Gamo.

Een week geleden was ik een schuurtje van de overleden vader van een collega aan het opruimen en ik vond daar een roestige luchtbuks. Ik mocht deze mee nemen naar huis en na ze eens goed gepoets te hebben kwam het eerste test schot.

Tot men grote verbazing raakte ik drie op drie keer een doelwit van 15cm diameter vanop een afstand van 30 meter. Het is een Weihrauch HW 35. Ik was meteen verliefd.
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top