• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Voorstellen Hallo

Berko

Losse Flodder
Ook ik zal me even voorstellen, ik ben Bert en schiet voornamelijk met een kruisboog in verenigingsverband, maar ik heb ook verschillende luchtbuksen waaronder een HW 35, HW97k,HW100fsb,fwb300 en HW 70.
Nu mogen we met een groepje de banen gebruiken van de kruisboogvereniging en we zijn ongeveer met een mannetje of 10, we kunnen de banen afstellen op 10 of 20 mtr.
We schieten met verschillende luchtbuksen sommige zijn nieuw maar er zijn er ook bij van 40 jaar, maar het leukste is de gezelligheid onder elkaar.
We schieten meestal op kaartjes maar ook op zelf geprinte a4tjes.
En af en toe houden we een wedstrijdjeonder elkaar.
En wie weet, misschien doe ik hier nog nieuwe ideeën op.
Met vriendelijke groet Bert Kools
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top