• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Aanbieding ! Hatsan BLITZ | Full Auto PCP Rifle | SHOGUN.NL

Gebruikers die deze discussie onlangs hebben bekeken (Totaal:0)

Shogun.nl

Schutter
Winkelier
⚡Hatsan BLITZ Full Auto⚡De Hatsan Blitz FULL AUTO is eindelijk op de Nederlandse markt en eerste bij Shogun.nl. Wees snel, de voorraad is beperkt!

Prijs: € 995.-


De Hatsan Blitz is een Semi en Full auto PCP buks die via een Fire Selector van schietstand stand kan wisselen. Deze krachtige PCP buks (72 Joules MAX) is uitgerust met Carbon 580cc tank die voor een grote schotcapaciteit zorgt (Gemiddeld 100 schoten afhankelijk van het kaliber). Op de Full Auto stand schiet de buks maar liefst 16 Schoten per 0.89 seconde dit is met gemak sneller dan een gemiddelde AR15! (Deze waarden zijn afgeleid van de 7.62 versie en verschillen met die van de andere kalibers). Overzicht: Full / Semi Auto luchtbuks 16 Schoten per 0.89 seconde 100 Schoten per vulling Gemiddelde kracht 72 Joules Verkrijgbaar in kalibers .22 / .25 / .30.
11af9830e3bfc713d628fb4b1d06a2beb95568ea_hatsan_blitz_pcp_luchtbuks.jpg
SHOGUN.NL | Dutch Armory Since 1994
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan