• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Aanbieding ! Hatsan Factor RC | Adjustable Power | SHOGUN.NL

Gebruikers die deze discussie onlangs hebben bekeken (Totaal:33)

Shogun.nl

Schutter
Winkelier
⚡Hatsan Factor RC | Adjustable Power | SHOGUN.NL⚡


De Hatsan Factor RC Adjustable Power is eindelijk op de Nederlandse markt als een van de eerste, in kracht verstelbare buksen van Hatsan.


De Hatsan Factor is instelbaar op maar liefst 3 kracht instellingen. Deze functie is ideaal als je op verschillende afstanden wilt schieten. De veerspanning van de hamer is instelbaar aan de buitenkant van het geweer. Hiermee is het eenvoudig om te experimenteren met de hamersspanning om zo het ideale schotbeeld op de gewenste afstand te behalen.

De loop met geïntegreerde geluiddemper heeft een extra mogelijkheid voor de montage van een extra geluiddemper met 1/2 UNF draad. De kolf is verstelbaar in lengte en het wangstuk is verstelbaar in hoogte.

De 2-stage Quattro trekker is volledig verstelbaar, zelfs in positie van het blad. De trekker wordt beschermd door een aluminium trekkerbeugel.

Een handgreep met geïntegreerde bipod wordt standaard bijgeleverd (niet de atlas bipod die je in het filmpje ziet).
De Hatsan Factor is voorzien van zowel een 11mm scope rail als een Weaver/Picatinny accessoirerail.
Het 500cc carbon luchtreservoir is voorzien van een handige manometer en uiteraard wordt een vulnippel meegeleverd, evenals twee magazijnen.

Specificaties:
Kalibers: 5.5mm & 6.35mm
Snelheid: 355 M/S & 295 M/S
Kracht: 45 of 57 Joules (Verstelbaar)
Magazijn: 21schots / 19 schots
Cilinder: Carbon 500cc
Gewicht: 3.6KG

IMG_20200501_100506.1.jpg


SHOGUN.NL | Dutch Armory | Since 1994
 
Laatst bewerkt:

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan