• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Luchtgeweer PCP Hatsan Nova AT44 , rubber vulventiel vervangen

Rob_1981

Forum Expert 1
Forum Sponsor
OB Collectief
Gelukt om Rob over te halen ;)
Dat was ik toch al hoor maar ben aan het sparen voor een goeie... Het jeukt nu alleen maar nog meer, zodanig dat ik eigenlijk een goedkope (defecte)knutselbuks als tussendoortje zou willen...
 

West

Forumnar & Artemist
Forum Sponsor
OB Collectief
Of een Diana Stormrider! Degenen die daarover slecht reviewen slopen zowizo alles wat ze in hun handen krijgen.... :giggle:4
 

Rob_1981

Forum Expert 1
Forum Sponsor
OB Collectief
En welke heeft dan over het algemeen de voorkeur? Artemis of Diana? Dat ze van dezelfde band rollen is mij bekend...
 

West

Forumnar & Artemist
Forum Sponsor
OB Collectief
Als overtuigd Artemist ben ik toen even vreemd gegaan door de Diana te kopen, maar ze rollen beiden uit dezelfde fabriek (Snowpeak in China) soms kleine verschillen,(iets andere bolt) en bij de Diana hier en daar een drupje loctite op de demperschroefdraad en de kleine borg inbusjes van de loop,(gebruik hiervoor een goed passend, nieuw inbussleuteltje als die voor het eerst los moeten! (Niks met een brander!!) Een gehoorde klacht is dat de bolt soms breekt, dat komt omdat sommigen ervan uitgaan dat je in een goedkope buks ook goedkoop (keihard) lood moet stoppen, en dat met geweld in de laadpoort moet prakken!. met een paar kleine aanpassingen die niets kosten maak je er in no-time een smeuig ladende buks van waar menige 1200plusser een punt aan kan zuigen!
 
Laatst bewerkt:

Wanninkhof

Schutter 1
Nou o-ringetje geplaats, ipv lucht ontsnappen krijg ik er geen lucht in pffff word er watmoe van, is weer even naar Rob voor zijn expert oog
 

DannyB.

Forum Expert 2
Afhankelijk van de maat....
Een delrin ringetje maken zoals ook bij de klep gebruikt wordt.
 

Rob_1981

Forum Expert 1
Forum Sponsor
OB Collectief
Hofman topsports (hts.nl) is de importeur, dat staat ook een lijst van dealers op..
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan