• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Voorstellen Hey ik ben rero

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

Rero

Losse Flodder
Hey ik ben rero 38 jaar en papa van 2 fantastische zoontjes 10 en 6. Wij wonen in België en on oudste zoon heeft dus voor de Sint een luchtbuks gekregen een Gamo big cat 1000.
Op de kermis komt hij iedere maal gek als hij kan schieten en hij schiet echt wel goed......daarmee dit cadeau. We hebben nu al op verschillende afstanden (onder mijn begelijding natuurlijk) en hij raakt al heel goed doelen op 15m. Ik ben zelf mekanieker en lasser en ik zoek wa inspiratie om schietspellen te maken...zo dus bij deze een aangename kennismaking
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top