• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Evenement HFT Probeer en Oefen avonden, is dat wat voor jou?

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:23)

hjm

Forum Expert 4
Organisator
Elite member
Schutters, Schutterinnen, Schuttertjes en andere belangstellenden,

Omdat wij vorig jaar een aantal probeer en of trainings avonden organiseerden op onze schietlocatie de Golfbaan Spaarnwoude open ik dit topic.
Onze baan ligt tussen Amsterdam en IJmuiden in en is erg makkelijk bereikbaar, parkeren en uit het werk een hapje eten vooraf, alles is voorzien.
We willen weer maandelijks een woensdag avond plannen waar je kunt komen mee schieten in de buitenlucht, als je vragen hebt kan je die gelijk stellen en het antwoord in de praktijk testen.
Er zal een baan zijn met papieren doeltjes op verschilllende afstanden maar ook een klein HFT parcour om het eens te proberen zonder wedstrijd druk (wat zou dat zijn overigens?).
Als er genoeg animo is starten we de 3de woensdag in maart a.s..
Lijkt het je leuk, meld je in dit topic en we tellen;-).
Kosten ivm.baanhuur en zo voorlopig € 5.00 pp en je buks moet onder de 16.3 joule zijn.....of je moet de doelen willen betalen ;-(
Groeten namens NHFT,
HJM
 
Laatst bewerkt:

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top