• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Evenement HFT proberen of trainingen in de Randstad

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

hjm

Forum Expert 4
Organisator
Elite member
Mede Luchters,

Omdat het toch echt serieus mogelijk gaat worden!!! een HFT locatie in de Randstad onder de rook van Amsterdam en Haarlem met zeg maar onbegrensde mogelijkheden starten we dit topic.
HFT is denk ik de meest verslavende vorm van schietsport (enige en laatste waarschuwing) en veel banen zijn flink uit de buurt dus lastig om een keer te proberen en die drempel gaat nu verdwijnen.
We denken er als NHFT aan om een paar proef, oefen, trainings avonden te houden deze zomer en willen weten of er belangstelling voor is.
Het idee is net als in Schalkhaar een baantje uit te zetten en daar de in en outs te laten zien, voelen en beleven waarbij het leuk en leerzaam en gezellig de steekwoorden zijn.
Omdat we het terrein moeten huren zullen we ook een kleine vergoeding nodig hebben, weer afhankelijk van het aantal deelnemers, ik hoop met een € 5,= per keer pp.
We nodigen dus echt iedereen uit, van 1 x per jaar schutter tot specialist die HFT wil meemaken of trainen, heb je een 16 Joule buks perfect, zo niet regelen we een leenbuks.
De avonden moeten we nog uitzoeken maar bijvoorbeeld een dinsdag in Augustus.
Als je denkt "lijkt me wel leuk" meld je in dit topic en we gaan onze best doen er een onvergetelijke avond van te makennew2.gif,
Groeten namens NHFT,
HJM
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top