• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Voorstellen Hoi allemaal!

Arbuusike

Schutter
Beste forumleden

Als kind heb ik altijd al een luchtbuks gewild, helaas waren pap&mam daar niet zo over te spreken. Nu ik wat ouder ben begint het weer te kriebelen. Eventjes geleden met mijn vriendin geschoten met een gamo roadster (denk ik), een flinke gamo sniper, een deltafox en een heftige Hatsan. Ik vond het fantastisch en mijn vriendin gelukkig ook.

Ik heb bij mijn huis ruimte om een klein baantje zo’n 10m te maken, moet alleen nog even een degelijke backstop knutselen (tips?).

Natuurlijk moet er ook nog een buks komen. Het lijkt me leuk om gewoon wat te schieten af en toe om te kijken of het bevalt. Mij lijkt een crosman 1077 een heel grappig ding. Ik wil niet te veel kracht (Max 10j?) ivm de veiligheid, prijs en geluidsoverlast. Mijn budget is rond de €130. Als het bevalt haal ik later wel wat anders.

ten slotte ben ik benieuwd of er plekken zijn rond Rotterdam (Pernis) waar ik kan schieten als mijn eigen baantje gaat vervelen. Ik heb geen eigen auto dus niet alles is binnen bereik.

Ik ben benieuwd naar jullie aanbevelingen!
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan