• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Voorstellen Hoi even voorstellen Charles (airgunstore)

Gebruikers die deze discussie onlangs hebben bekeken (Totaal:0)

Airgunstore

Schutter 1
Winkelier
Hoi Beste Schutters,
Ik ben Charles Peeters Bijna 38 Jaar oud en kom uit Nijmegen.
Luchtschutter al vanaf kindertijd tot medio 25 jaar toen lang gestopt maar vanaf mijn 34e weer de sport opgepakt.
En de sport is zo goed bevallen dat ik afgelopen december mijn eigen webshop heb gelanceerd met artikelen voor de luchtschietsport.
Zelf schiet ik op dit moment met een herrie maker (Texan.45 zonder demper) :) En vind het ook een hele uitdaging om met dat brute geweld mooie groepjes te schieten.
Ben een liefhebber van de pcp geweren en het liefst in bigbore omdat ik het een uitdaging vind om met deze jongens mooie groepjes te kunnen schieten.
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan