• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Voorstellen Hoi!

West

Schutter 2
Elite member
Zojuist 12 euro overgemaakt dus snel nog even voorstellen voordat ik tot de elite behoor.... Bert, bouwjaar '57, woonachtig in die oude stad waar een paar honderd jaar geleden de eerste politieke moord werd gepleegd.. ooit (was ik een jaar of 8)begonnen met zo'n indruk pluimpjes pistool,(geruild voor wat lege kogelhulzen en wat clips) daarna de toen populaire erwten pistolen en de nodige knikloop-pistooltjes. na een flinke stilte (andere hobby's) de draad weer opgepakt bij een echte schietvereniging; m'n wapen was toen een Colt Python 357/38spec. Een jaartje of wat geleden de draad weer opgepakt, nu met lucht,(co2) dikke pret, veel meer mogelijkheden, lekker buiten of binnen in de gang(9mtr.)en geen gedoe meer met bijzondere wetten....M'n wapentjes; Crossman 2240, Baikal mp 65,Hammerli 850 .22 en sinds kort een Artemis cp2 allemaal co2, had ook nog een Hatsan .25 knikloop maar vanwege een chronische schouderontsteking snel weer weggedaan! Heb er schik in m'n wapens te "pimpen"met zelfontworpen en daarna geprinte accesoires, (plaats ik later foto's van) Ben me een beetje aan het orienteren op een mooie pcpbuks/bullpup, hoeft geen lange afstand kanon te zijn,(ik schiet niet op dingen die ik met het blote oog niet kan zien), maar moet wel een beetje "body"hebben. Nou, wel genoeg getypt zo, ik hoop hier de nodige nuttige informatie op te doen, tot snel, Bert (West)
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top