• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Techniek Huben K1 shroud/demper

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:24)

DannyB.

Vaste Schutter 4
Maar weer eens aan het spelen geweest met de draaibank en carbon :rofl:4

En een nieuwe demper/shroud gemaakt voor de Huben K1 , aangezien de standaard shroud/demper (die er los onder ligt) bij de leukere vermogens gewoon klappen geeft waarbij oordoppen geen overbodige luxe zijn.:giggle:4:giggle:4

Nu zijn er zelfs bij +/- 75 joule in een kamertje van 2 bij 3 geen oordoppen meer nodig :rock:4 Nog ff een "kleine" aanpassing maken mbt tot het ontluchten van het shroud gedeelte en hij is perfect.

Ook nog 2 dempers gedraaid/afgemaakt voor 2 andere mensen.
1 met 1/2" UNF buitendraad voor een 60 joule Vulcan in .25/6.35mm en 1 met verdiept 1/2" UNF binnendraad voor een Airforce Talon in .20/5.05mm..
 

Bijlagen

Topic starter Soortgelijke Topics Forum Antwoorden Datum
Jan Buks Onderhoud, Zelfbouw & Upgrade 1

Soortgelijke Topics

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top