• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Techniek I present to you (trommelgeroffel) the Artemis (P)CP2

B

Boris007

Gast
Geen miezerige CO2 patroontjes meer nodig, kan ze nog wel gebruiken, maar schiet nu uit de fles met ~60 bar.
Fles gaat langer mee met 2 kg lucht dan die 12 gr patroontjes en schiet veel consistenter dan die kleine patroontjes.
Met de nieuwe Bozo regulator van Ali kan je zelfs de druk (normaal 60 bar) nog wat opvoeren.....10 bar of iets meer (?)
https://www.aliexpress.com/item/New-Paintball-PCP-HPA-4500psi-Compressed-Air-Tank-Regulator-Output-Pressure-800-1000-1200-1800-2000/32884167876.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.2b484c4dDQvTPN

P1050323.JPG

De regulator ziet er nu zo uit aan de 300 bar fles.

P1050321.JPG

Stukken goedkoper dan een Huma regulator van 160 euro :)
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top