• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Luchtgeweer PCP iemand nog tips om bt65sb teverbeteren

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

eagle16

Losse Flodder
Sinds een aantal maanden heb ik een bt65sb in me bezit
nu valt het me op ,dat hij steeds een ander schotbeeld heeft
bij het begin zit hij altijd vrij in het midden (poi) maar na een aantal schoten verandert dit toch wel erg snel
als je dit zou hebben na 15 of 20 schoten oke dan is dit vrij normaal
ik heb het al na 7 schoten ,dit is gecontroleerd een aantal weken
pellets doe ik zo goed mogelijk in de patroonhouder
vul de hatsan tot 200 bar
schiet liggend met bipod
altijd 50 meter

graag jullie inbreng
vriendelijke groeten eagle
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top