• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Techniek Ik twijfel, jullie mening graag.

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

S@ntos

Über Plinkert van huis uit
Organisator
Geachte buksers,

Meestal weet ik het wel wanneer ik een buks in handen krijg, naast de gewoonlijke interne revisie wel of geen cosmetische opknapbeurt geven.
Zo hebben de HW35, 50, Predom Lucznik, Haenel en Sheridan alle een nieuw uiterlijk gekregen, geblauwd of gepolijst..
Nu heb dus al enige tijd een kabouterbuks aka Diana model 15 in bezit waar ik al een veer en seal set voor heb besteld bij Gotha die ik elk moment verwacht.
Wel nodig aangezien dit 65 jaar oude dametje een licht loodje meer weggooit dan blaast en de plastic Kvintor het enige is wat ze redelijk weg krijgt.
In de tuin op 10 meter blijk ik er wel enigermate "gericht" mee te kunnen tuffen maar door een kartonnetje gaan de pellets niet heen...komt dus wel wanneer mijn tune set:ROFLMAO: er eindelijk is.( rieleks Leo, er zitten bijzonder weinig verbeterpunten aan dit stuk blik..al zit de tp wel in het midden van de drukbuis direct achter de loop(y))
Maar goed, daar vraag ik geen hulp voor maar wel voor haar uiterlijk.
Het is nogal een aangeroest geval en ze heeft gewoon acne van de pitten....
IMG_1842.JPG IMG_1843.JPG IMG_1845.JPG IMG_1846.JPG IMG_1847.JPG
Ik ben er dus nog steeds niet uit of ik haar kaal schuur en opnieuw blauw of dat ze haar verweerde uiterlijk mag houden...
Beide oplossingen hebben hun charme en ik twijfel nogal..............wel, niet, wel, niet....
En geliefde forum vrienden, hier komen jullie aan bod want ik ben benieuwd wat jullie zouden doen met deze bejaarde dame...zo laten en alleen de binnenboel opfluffen of haar ook voorzien van een complete facelift?
Dus leef u uit, zou ik zeggen..voors en tegens gewenscht!

(De missende trekker beugel laat ik door een maat namaken en misschien dat Metura er nog ergens 1 had, die zou er naar zoeken.
Ook een nieuw loopseal maak ik zelf eventueel dus dat is no problem..)
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top