• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Evenement Initiatief Buksforum voor demo's

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

Stephan

Admin
Administratie
Elite member
Onlangs hebben wij vanuit Buksforum.nl de luchtbuksvakhandel in Nederland en België een voorstel voorgelegd:

Maandelijks wordt er op zondag van 10.00 tot en met 13.00 uur een luchtbuks schietevenement georganiseerd door Richard (@Moturist ) op schietbaan Jaspers in Winterswijk. Op 8 juli alweer de 40e editie!
Daar komen elke maand luchtbuksklanten op af. Veerbuks en PCP op de 25- en 30-meter banen. Pistool op de 10-meterbaan en een gevarieerd aanbod op de 50- en 100-meterbanen. Met of zonder demper en alle kalibers.


Dit is het voorstel: wij nodigen (1 van) u uit om tijdens de het evenement een of meerdere luchtbuksen voor te stellen en de aanwezige schutters in de gelegenheid te stellen om er eens mee te schieten.
Ter plekke zijn er voldoende mensen aanwezig voor hand- en spandiensten.


Kopieer met een gerust hart het idee voor elke andere dag/avond en voor een schietevenement bij u in de buurt.

Er is door een aantal luchtbuksvakhandelaren positief op gereageerd en Richard is nu bezig om afspraken te maken voor de eerstvolgende editie van de Winterswijk-shoot.

Hopelijk is de uitkomst dat wij hobby schutters de kans krijgen om eens met buksen te schieten en kennis te maken waar we wel over lezen, foto's van bekijken maar nooit mee schieten. Zodra er nieuws te melden is over de uitkomsten van het overleg, plaatsen we dat natuurlijk op dit forum.

En als er suggesties of "verzoeknummers" zijn voor buksen, richtkijkers of ander materiaal laat dat hier aub weten, mogelijk kan dat in de toekomst ingevuld worden.

Schietbaan Jaspers.jpg Jasper schietbaan.jpg
 
Laatst bewerkt:

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top