• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Forum Ideeën Jou input even gevraagd over het Like systeem

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

Jan Buks

Admin
Administratie
Elite member
Hoi,

Wij hebben vrijdag een update gehad van het "Like-systeem"..

Normaal gesproken als je op de ""like" klikt, dan verschijnt er een balkje met diverse like-symbolen. Nu kreeg ik een melding dat dit niet bij iedereen het geval is.

Kan jij dit bericht even "liken" met een ander symbooltje dan de Thumbs-up?
Mocht je dit niet lukken, en jij alleen kan Liken met een Thumbs-up, geef dan even in een bericht hieronder aan met welke browser en windowsversie je werkt?

Alvast bedankt! ;)

JW
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top