• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Optiek Kijker Voor Hft En 50m Schieten

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

Jeroen_01

Vaste Schutter 3
Hoi mannen.

Ik ben mij aan het oriënteren geweest op een nieuwe kijker waar ik zowel HFT mee kan schieten als ook op 50 meter nog leuk kan schieten.

Ik heb uiteindelijk een selectie gemaakt van kijkers die ik denk geschikt zijn maar het probleem is een beetje dat ik de meeste kijkers niet even in mijn handen kan hebben en er even doorheen kan kijken voordat ik tot aankoop over ga dus ik dacht, ik leg de lijst even aan jullie voor.

Misschien zeggen jullie wel OOO die moet je zeker niet hebben!! Schrap die maar. Of juist Dat is een top kijker!! Zouden jullie even op het lijstje willen schieten? :33: Ik heb een foto en een excel lijstje als het goed is bijgevoegd.Richtkijkers HFT.jpg
 

Bijlagen

Soortgelijke Topics

Ongelezen Berichten

Facebook Page


Top