• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Techniek Kolven topic

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

stag hammer

Forum Elite
Elite member
Zoals we allemaal waarschijnlijk wel weten is dat als je een beaumont bestel je hier de extra optie van een van breen kolf op kan nemen.

Nu ben ik helemaal weg van de kwaliteit van deze kolven!! Vaak gebruiken deze mensen echt een top of the bill stukje hout en bewerken het helemaal naar de klant zijn wens.

Ik heb zelf ook een Van Breen kolf onder mijn bellator! Ik zal later in dit topic nog wel wat foto's van mijn houtje posten. Nu leek het mij een leuk idee om in dit topic jou van breen kolf of een andere speciale custom kolf te laten zien!

Een kolf is toch iets wat in mijn ogen een buks maakt of breekt! Je kan een rete zuivere buks hebben maar als er een RUK stukje hout onder zit zou ik hem links laten liggen..... might be sick, but thats just me :D

Dus alle kolvenbouwers en alle soorten noemenswaardige stukjes hout in dit topic plaatsen AUB. Een hele mooie AA/day/enz. mag natuurlijk ook!! Echt iets moois dus :D Ook even vermelden wie de bouwer van de kolf is!
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top