• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Aanbieding ! Krale gaat verhuizen - openingsweek 10-15 december!

KRALE

Losse Flodder
Winkelier
#1
Opening-NL.pngBezoek onze nieuwe winkel en aanschouw onder het genot van een hapje en een drankje:

• een winkeloppervlak van maar liefst 1400 m²
• een nog groter schietsport assortiment dan u al gewend bent
• onze sterk uitgebreide jacht- en outdoor afdeling
• een nieuwe airsoft afdeling met groot assortiment
• gratis parkeergelegenheid met oplaadpunten voor elektrische voertuigen

Gedurende de gehele openingsweek zijn er specialisten en vertegenwoordigers aanwezig van onder andere:

Aimpont - ATN - Beretta - Browning - Blaser - FX Airguns - Franchi - G&G - Gunpower - Hubertus Gold - Lahoux Optics - Pinewood - Pulsar - Sako - Tikka - Sasta - Sauer - Schmidt & Bender - Secutor - Smith & Wesson - Swarovski - Umarex - Valken - Zeiss

Voor de FX Airguns liefhebbers, Johan en Fredrik Axelsson zijn er de gehele vrijdag en zaterdag met een aantal nieuwe producten en zijn beschikbaar voor alle vragen wat betreft hun producten.

Voor meer info: www.krale.shop.

Let op: i.v.m. verhuizing is onze huidige winkel gesloten van maandag 26 november t/m zaterdag 8 december. Internetorders worden gedurende deze periode wel gewoon verstuurd. Voor vragen zijn wij dan per email bereikbaar of telefonisch op werkdagen van 16.00-17.30.
 

Ongelezen Berichten

Top