• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.

  [Disclaimer] Als je geen account (meer) hebt op dit forum, dan kunnen jouw berichten niet worden verwijderd, maar ook niet (meer) herleid worden naar jou persoonlijk.


Wetgeving Kruisboog

Weihrauch gek

Forum Elite 3
Forum Sponsor
OB Collectief
Nu discussie met mijn zwager. Ik zeg Dat kruisbogen hier gewoon verkocht mogen worden. Hij zegt dat hij bij de zwartemarkt geen boog meer kan kopen
 

Weihrauch gek

Forum Elite 3
Forum Sponsor
OB Collectief
Geen idee. Maar hij wou me niet geloven. Maar er is dus nog niks in de wet veranderd dat je ze niet meer mag kopen dus.
 

Danoontje

Schutter 2
Forum Sponsor
OB Collectief
Daar zitten ze al jaren, zo ook op de bazaar in Beverwijk, maar nu word hun toko daar dus, al dan niet tijdelijk, gerund door een ander en die heeft waarschijnlijk niet de juiste papieren of zo
 

Navigator

Schutter 4
Zo begreep ik het ook; op de bazaar kan alles nog, maar in Wormerveer niet.

Maar dat er geen kruisbogen verkocht (kunnen) worden, kan ook liggen aan de beschikbaarheid, misschien bedoelt je zwager dat.
Namelijk; ze verkopen 99% Man Kung en zelfs hun eigen website gaf (anderhalve maand geleden ongeveer) nog aan dat alles uitverkocht was.......
 

Facebook Page

Bovenaan