• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


"Fun"Shoot Luchtbuks Shoot Winterswijk 2020

Moturist

Vaste Schutter 4
Organisator
Deze luchtbuks shoot wordt dit jaar alweer voor het 6e jaar georganiseerd voor alle luchtschutters die hun buks of pistool eens willen schieten op een overdekte schietbaan, zonder gezeur over geluid, kaliber ed.
De afstanden zijn 10-, 30-, 50- en 100 meter.

De shoot wordt georganiseerd op elke 2e zondag van de maand van 10.00 -13.00 uur.

Let op, in verband met het aantal deelnemers is aanmelden via de website vooraf verplicht. Voorkom teleurstellingen.
Opgave graag via deze link naar de website van Schietbaan Jaspers: Opgeven voor de luchtbuks shoot


Vrijwel altijd is het mogelijk om in onderling overleg ter plekke ook op andere afstanden te schieten.

De kosten voor deelname zijn €10.=
0003.jpg
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Facebook Page

Bovenaan