• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Algemeen Informatief Luchtbuksen in films, televisie en games

Stephan

Admin
Administratie
Elite member
Ik zat op dit forum wat oudere topics door te lezen (is trouwens hartstikke informatief) en toen kwam ik een review tegen van een Walther LP53. Daarbij stond ook een foto van Sean Connery als James Bond afgebeeld met een LP53.

GW347H428.jpg

En de Walther LP53 is niet het enige Luchtpistool dat ooit in (meerdere) James Bond films heeft meegedaan. Wat dacht je van de Diana 5G en de BSA Scorpion?

Zijn er vaker luchtbuksen en of pistolen gebruikt in films?
Google-de-Google en ja hoor niet een beetje, maar veel. Natuurlijk verwacht je dat er replica’s van vuwa’s gebruikt zouden worden, maar echte luchtbuksen en luchtpistolen?
Wie verwacht Mr. Bean of Bionic Woman nu met een Webley Tempest of Brad Pitt en Angelina Jolie in Mr. And Mrs. Smith met een Crosman 1077?

Mr_bean_Webley_tempest.jpg mr-mrs-smith-Crosman1077.jpg

Zelfs The Gat heeft filmrollen gehad.

Return_to_Savage_Beach-AirPistol-the_gat.jpg Day_of_the_Warrior-AirPistol-the_gat.jpg

Hilarisch vond ik de Daisy Red Ryder in Full Metall Jacket wel.

FMJ_663_red_ryder.jpg

Wil je meer luchtbuksen en Luchtpistolen in films zien? Volg dan deze link, er is een hele database van opgebouwd.
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top