• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Verkoop Tips Metura viert haar tienjarig bestaan!

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

Stephan

Admin
Administratie
Elite member
41684525_244649836392682_2531037288528347136_o.jpg
Vanaf vrijdag 28 september tot en met zondag 30 september heeft Metura in Albergen open dagen.

Daarbij kunt u profiteren van het volgende:

 • Super aanbiedingen en kortingen oplopend tot wel 70 % op luchtbuksen / accessoires / targets / kleding en schoenen / laarzen.
 • Tweedehands markt met zeer veel gebruikte luchtbuksen, pistolen en onderdelen!
 • Verloting van een 5.5 mm luchtbuks, voorzien van Hawke richtkijker ter waarde van €475!
 • Verloting van diverse Maglite zaklampen, onderhoudsmiddelen, en vele meer.
 • Luchtbuks schieten met diverse nieuwe modellen.
 • Diverse schietsport en outdoor merken zijn aanwezig om hun nieuwste producten te promoten. Oa de .45 / 11.4 mm gunpower Texan persluchtbuks en de allernieuwste producten van Hawke optics zijn te bezichtigen.
 • Voor de jagers is er een aanbieding met hagel / kogel munitie en is er een aanbieding van de Sauer 404 synt in 30-06 inclusief optiek.

Afsluitend op de zaterdag avond is er een feestavond met een hapje en drankje, iedereen welkom vanaf 19:00.

Metura is gevestigd aan Hoofdstaat 21a in Albergen!
41690888_1940909322689433_456661938185699328_n.png
 
Laatst bewerkt:

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top