• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Outdoor Net in mijn tuin gevonden

West

Forumnar & Artemist
Forum Sponsor
OB Collectief
Het kan ook nog een kortharige dwergakwasie zijn.. :nerd:
 

Bert W

Drenthenier in spe
Forum Sponsor
De steenmarter die mijn auto 2x heeft bezocht om dik 1000 Euro schade te veroorzaken leeft jammer genoeg niet meer! :party:4 :tmi:4


Ik las 2 jaar terug een appje van een vriend: de bewoner van mijn bijenstal heeft een saluutschot gehad en is niet meer. Saluutschot was met een Hatsan 135 .25 Die marter heeft niet geleden. De portemonne van die vriend wel gezien de schade aan de auto en de kosten van de Hatsan.
 

Rob_1981

Forum Expert 1
Forum Sponsor
OB Collectief
Europese of doe k*t invasieve Amerikaanse?
Wel lekker trouwens walnoten....
 

Rob_1981

Forum Expert 1
Forum Sponsor
OB Collectief
Amerikaanse zit wel degelijk in België en Nederland helaas ( heb er vorig jaar meerdere in de regio' s Mol en Noord Brabant gezien). Vandaar ook mijn vraag. Die krengen mogen niet bestreden maar vernietigen wel de inheemse populaties..
De Europese zijn veel gracieuzer om te zien.
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan