• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Off Topic Net voor de verhuizing....kent u ze nog?

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

S@ntos

Über Plinkert van huis uit
Organisator
Elite member
Heb het even te druk nu met de komende verhuizing..fokking veel werk zoiets..daarom weinig tot geen posts maar deze kwam ik tegen toen ik mijn hobby hokje aan het leeg ruimen was..
Ooit aangeschaft als sponsoring van de forumkosten en ze hangen altijd in de buurt van mijn werkbankje...
In mijn nieuwe man cave komen ze zeker ook weer te hangen!
Nu liggen ze op een kist vol pellets en mijn Sheridan pelletdoosjes verzameling....zal wel even duren voor ze weer te voorschijn komen:worried:4 maar dan is dat wel in de ultieme schiet omgeving!!!:rock:4 1200m2 schitgrond en een giga weiland er achter!
Benieuwd of @Jan Buks ze nog heeft of heb ik hier een collecters item? :Biggrin:
20181105_204939.jpg20181105_204949.jpg
 
 • Like
Reacties: Mdm

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top