• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Evenement NHFT 1 ste wedstrijd voor DFTA/NL kampioenschap GEANNULEERD

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:22)

hjm

Forum Expert 4
Organisator
Forum Sponsor
OB Collectief
Schutters, Besten,
Bij deze de uitnodiging voor de eerste wedstrijd meetellend voor het DFTA kampioenschap 2020!
We willen op 22 maart a.s. vanaf 10.45 tot 11.30 uur in het restaurant de inschrijving openen, inschieten NA inschrijving onder de hoogspanning masten, route wordt aangegeven.
De briefing start om 11.45 bij de inschietbaan waarna de wedstrijd zal beginnen.
Het adres is: Golfbaan Spaarnwoude, Het Hoge Land 2 1981 LT Spaarnwoude.
Het parkeren graag rechts op de parkeerplaats, dat beperkt het lopen naar de baan.
Kosten zijn € 12.50 en € 6.00 voor de jeugd en parkeren € 3.00 (uitrijdkaart bij receptie) en inschrijven via dit topic.
Mochten er helpende FT opbouwhanden zijn, graag!
Voor nieuwsgierigen: enige must is een buks onder de 16.3 joule meenemen, je kan gewoon samen met een squadmate de wedstrijd meeschieten en de in en outs "life" leren.
We kijken uit naar jullie komst en maken er opnieuw een bijzonder uitdagende baan van,
Namens NHFT,


Groeten en tot de 22ste,

HJM
www.NHFT.jouwweb.nl

klapdoel.jpg
 

Facebook Page

Top