• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Evenement NHFT Training of uitprobeer avonden

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

Aan de Kalender toegevoegd voor de datum : 20-03-19

hjm

Forum Expert 4
Organisator
Elite member
Waarden,
De dagen worden al langer en het HFT seizoen is al begonnen dus er kan weer getraind worden, zowel voor semi-profs als eerste keer nieuwsgierigen.
We hebben weer de eerste schietavond op 20 maart as.op de Golfbaan Spaarnwoude besproken vanaf 17.45 diner in het restaurant en vanaf ongeveer 18.15 bouwen we de baan op.
Het adres is: Golfbaan Spaarnwoude, Het Hoge Land 2 1981 LT Spaarnwoude.Het parkeren graag rechts op de parkeerplaats, dat beperkt het lopen naar de baan.
Kosten, € 5,00 pp en (eventueel) parkeergeld 2.70 cash bij uitrijden...als de parkeer-meneer niet al weg is Geposte afbeelding .
Als je wilt mee eten, gezellig en geef even op bij je aanmelding wat je wilt, ik probeer het dan om 17.45 te laten serveren (afrekenen bij/in het restaurant).
Het menu:Varkenshaassaté met pindasaus, atjar, tomaaten komkommer, geserveerd met frites of stokbrood 17,50
Kipdijsaté met pindasaus, atjar, tomaat en komkommer,geserveerd met frites of stokbrood 17,50
Cheeseburger 'Black Angus' op luxe briochebol,barbecuesaus, rode ui, augurk, tomaat en frites 14,00
Vegetarische champignonburger op luxe briochebol,truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, rode ui,augurk, tomaat en frites 13,50
Fish and chips: gefrituurde kabeljauwfilet met frites,salade en remouladesaus 16,50
Kogelbiefstuk met saus van ui en knoflook, salade en frites 18,50PastaTagliatelle met gamba's, rode peper, koreander,knoflook, basilicum, tomaat en Parmezaanse kaas 18,50
Vegetarische tagliatelle met oesterzwammen, champignons,courgette, room, truffeltapenade en Parmezaanse kaas 16,50

Wat heb je nodig als je de eerste keer komt? Goede zin, prettig humeur en graag een buks met maximaal 16.3 joule (of daar vlak bij) beschadigingen dienen vergoed te wordenGeposte afbeelding en er is een chrony beschikbaar.
Heb je (nog) geen buks, we hebben een paar leenbuksen beschikbaar, wel graag aangeven of je links of rechts-handig bent.
We hebben serieuze baanverlichting dus het kan een latertje worden, zien uit naar jullie komst,
namens NHFT,
HJM
 
Laatst bewerkt:

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top