• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Algemeen Informatief Nieuw: Buksforum op Facebook

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

Stephan

Admin
Administratie
Elite member
Helemaal nieuw is het niet want Buksforum had al een hele tijd een FB pagina. Maar die hebben we nu echt wakker gemaakt omdat we op deze manier een extra mogelijkheid hebben om actueel nieuws te delen.

Het Facebook platform is niet voor niets uitgegroeid tot het grootste sociale media platform waar ook het grootste deel van de Nederlandstalige bevolking een account heeft. Het gemak waarmee er berichten, evenementen, foto’s ed. gedeeld kan worden is zeer groot en de snelheid waarmee de berichten zich verspreiden ongeëvenaard.

Buiten ons Buksforum en andere luchtbuksforums om is er nog oneindig veel meer luchtbuks nieuws dat gedeeld wordt op sociale media waaronder Facebook. Daar zitten soms onderwerpen bij die passen bij Buksforum. Dit kan bijvoorbeeld het allerlaatste nieuws van de beurzen en shows zijn, aankondigingen van nieuwe luchtbuksen, aanbiedingen van de professionele schietsport vakhandel in Nederland en België, te koop topics enz. Lang niet elk onderwerp haalt een topic op ons Buksforum. En daarom hebben we Buksforum Facebook.

Ik heb geen Facebook, mis ik nu nieuws?


Buksforum blijft zoals het is, we hebben er gewoon wat aan toegevoegd. Op Buksforum Facebook kan het zijn dat er onderwerpen voorbij komen die je niet op Buksforum.nl zult vinden. Je kunt altijd het laatste Facebook bericht zien in de “sidebar”. Maar als je Facebook hebt volg dan ook de pagina Buksforum en deel de berichten met je schietmaatje.

Je vindt de pagina heel makkelijk ook op Buksforum aan de rechterkant in de “sidebar” of als je op je telefoon Buksforum bezoekt helemaal onderaan de startpagina.

19894
 
Laatst bewerkt:

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top