• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Voorstellen Nieuw hier en even voorstellen

Mikeweijers

Schutter
Goeiemorgen
Ik ben mike en woon in vlagtwedde op een heerlijke vrij staande boerderij.
Ik heb me hier aangemeld om een beetje kennis te leren maken met het pcp schieten.
Zit er aan te denken om een gamo coyote black whisper 5.5 te gaan kopen om bij mij in de tuin een beetje op kaartjes te gaan schieten. Heb een afstand tussen de 50 en 100 meter wat ik zou kunnen schieten.
Vondt dit een leuke beginners set die ik eventueel later wil gaan uitbreiden door een duikles aan te schaffen. Had al gelezen dat je aardige spierballen gaat kweken door het pompen met de handpomp
Als er nog tips zijn voor eventueel een andere pcp set rond de 600 euro zijn die graag welkom

Mvg mike
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top