• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Voorstellen Nieuw hier

Gebruikers die deze discussie onlangs hebben bekeken (Totaal:0)

AtB

Losse Flodder
Hallo ik ben AtB en ben al langer bezig met hobbymatig luchtdruk schieten. Ik heb een aantal jaar geleden ook bij een schietvereniging gezeten en heb dus ook ervaring met .22 en 9 mm vuurwapens. O.a Glock. Omdat ik het best een gedoe vond worden heb ik zelf eerst 1 co2 pistool gekocht voor thuis, de Rohm Twinmaster. Ik heb daar ook een reddot/ laser bij en schiet met name op kaartjes en metalen doelenkastjes. Sinds enige tijd ook in het bezit van een Umarex RP5 met karabijn kit en richtkijker. Misschien dat ik nog een Artemis CP400 ga aanschaffen omdat je dan ook met een kortere loop kunt schieten. Het liefst had ik een replica pistool zoals een Beretta of Colt 1911 Government, maar dat is in NL helaas niet toegestaan. Misschien dat er nog mooie alternatieven op de markt komen...
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan