• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Bullpup/dog Nieuw hobby project Tac kolf kunststof P25

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

NoReply

NonComm
Elite member
#1
Hoi

Nieuw hobbyproject. Een kolf geprint met mn 3Dprinter.

Hier alvast wat pic's van de eerste opzet. De grip moet er nog ingetekend worden. en ook nog wel meer, maar dit is het concept van de vormgeving :)

Hij moet in 8 delen geprint worden (max 3D print opp. 250x250x300 mm) en moet straks met 2 a 3 schroeven te verwijderen zijn.

Een 3D print heeft nooit een glad oppervlak (je ziet de laagjes mijn res. min. 0,02mm stand. 0,1/0,08). Hoe ik het oppervlaklater ga afwerken of hoe het uiteindelijk eruit zal zien weet ik nog niet. Misschien met carbon, of ik print het geheel als honingraad en vul hem helemaal met polyester. Dat zijn dingen die ik moet testen.

Don't shoot me 4 the pic's, het is een opzet:

Ps. Mensen zullen misschien denken, "Hoe zit het met die AirbenZ kolf": Die ligt hier, bijna klaar. Maar heb er verder nog geen tijd voor gehad, heb er zelf geen buks voor, dus laagste prioriteit, "Het vreet geen brood" :)

P25 3D kolf print 01.JPG P25 3D kolf print 02.JPG P25 3D kolf print 00.JPG
 

Soortgelijke Topics

Ongelezen Berichten

Top