• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Techniek Nieuw Hobbyproject Electr semi automaat (Alleen actie test)

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

NoReply

NonComm
Elite member
Vanochtend even een paar uurtjes wat getekend, gewoon een eerste gedachte. aktie voor semi auto electro buks.

Concept 01
Dit is geen concept met achterliggende gedachte om lucht te besparen. Komt een aansluiting aan voor een pb fles, geen drukbuis.
Niet gelet op juiste volumes Weg tussen klep en loop moet kleiner, veer tussen de 2 rode kleppen niet ingetekend, net als de busjes, pcb en oringen.
Electro01.JPG Electro02.JPG

De weg van klep naar loop verkort, zelfde concept andere uitvoer.
Electro 04.JPG Electro 05.JPG
:whistle:
 
Reactions: Mdm

Soortgelijke Topics

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top