• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Forum Ideeën Nieuw! Vrije Winkel Aanbiedingen - Forum Winkeliers & WM16 erkenningshouders

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

Jan Buks

Admin
Administratie
Elite member
Coal-Pellets-arrive.jpg

Wij hebben in het verkoopgedeelte een forumgedeelte aangemaakt die GRATIS beschikbaar wordt voor alle WM16 Erkenningshouders (van luchtbuksen) & Winkeliers (van bv Richtkijkers).

In dit forumgedeelte krijgt een winkelier de kans om een aanbieding te plaatsen in een topic, deze aanbieding zal gericht zijn op al onze leden en bezoekers.

De Aanbieding kan maximaal 31 actief zijn, na 31 dagen wordt deze aanbieding automatisch verwijderd door onze software.

Wij hopen op deze manier de gehele Luchtbuks- community te helpen binnen NL & BE. De winkelier kan iedereen laten zien wat de komende 31 dagen in de aanbieding zal zijn, en onze Leden en Bezoeker blijven op de hoogte van huidige aanbiedingen.

We hebben een brief opgesteld (@Stephan super bedankt voor het opstellen! Helemaal Top :h:4) en gaan deze mondjesmaat versturen naar ALLE Winkeliers van luchtbuksen en/of benodigdheden. Vandaag zijn de eerste brieven verstuurd en er komen al positieve reacties binnen.

Deze aanbiedingen zijn ten gunste van onze bezoekers, daarom bieden wij deze ruimte gratis aan. En sluiten geen winkeliers uit van deze kans om jullie een leuke aanbieding te doen. Alle winkeliers zijn welkom !!


Reageren op de aanbiedingen zal voorlopig niet gaan, mss later op verzoek van de winkelier dat er een gecontroleerd antwoord systeem wordt geactiveerd. De Winkelier zal zelf een link plaatsen en communicatie zal via zijn eigen website verlopen.

Dit is een Pilot, en we moeten maar zien hoe het loopt.

bukswinkels.png
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top