• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Luchtgeweer PCP Nieuwe Aanwinst Daystate PH6

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

Zephyr

Forum Expert 2
Elite member
#1
Vandaag voor de eerste keer mee geschoten en heel tevreden mee. Het laden is lang niet zo moielijk als ik van een paar reviews had begrijpen. Naar een of 2 keer de vaste magazijn te hebben geladen was het helemaal geen probleem en ik vind het zelf een heel mooi systeem.
Zoals verwacht schiet hij heel zuiver, straks een betere kijker met wat meer vergroting erop zetten en het kan niet meer mis.
Even over de chrony en hij schiet 40 joule met JSB 1.03gr.

DSCF2792.jpg DSCF2794.jpg DSCF2795.jpg DSCF2796.jpg

Gr. Dale
 

Ongelezen Berichten

Top