• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Voorstellen Nieuwe oude schutter

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

Montri

Losse Flodder
Goedemiddag medeschutters !

Mijn naam is Montri van Galen. Ik ben geboren in Udorn (Thailand) en al op zeer vroege leeftijd geadopteerd door Nederlandse ouders. Ik ben hier opgegroeid en ben een echte boerenkool "Hollander" Ik werk momenteel als torenkraanmachinist, maar ben bezig met een (voorbereidende) HBO opleiding in de bedrijfskunde. Ik heb een vriendin en een zoontje.

Mijn interesse in de schietsport begon al vroeg, maar omdat mijn ouders er iets op tegen hadden kwamen er geen buksen in huis. Jaren later, in 1996 was de beer los en begon ik met een Diana 52. Al spoedig volgde de Weihrauch HW97K. Enfin, ongeveer 20 buksen verder ben ik, na een korte rustperiode, weer van plan de schietsport op te pakken. Daartoe heb ik afgelopen week een Air Arms S510 Ultimate Sporter met vaste einddemper gekocht. Een hele fijne buks met de welbekende Air Arms afwerking en kwaliteit. Vriendinlief heeft de buks compleet gemaakt met een Optisan EVX 6-24x56i MH10 richtkijker en een Caldwell (Harris clone) Bipod. Zelf heb ik ook de originele Air Arms hamster gemonteerd omdat ik regelmatig staand schiet. Ik hoop hier een fijne tijd op het forum te hebben en veel mooie topic te lezen en weer wat bij te leren!

Groeten uit Oegstgeest,

Montri van Galen
 

Bijlagen

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top