• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Pellets NSA .217 20.2Grain.

Gebruikers die deze discussie onlangs hebben bekeken (Totaal:0)

Julez

Forum Elite
Forum Sponsor
OB Collectief
Na gisteren een gezellige schiet dag te hebben gehad @Bushwacker s huis,werd ik naar huis gestuurd met wat NSA 20.2grain 23grain slugjes die hij van @KRALE had bemachtigd om eens grondig te testen.Laat het vandaag nu erg lekker weer zijn,dus dacht ik laat ik dat dan ook maar doen.groepjes zijn geschoten op 92 meter met crown continuum met 700mm slugliner .20.2 grain.217 geschoten met 282ms,de NSA slugs zien er puntgaaf uit,en schieten nog beter...foto van de 5 groepjes geschoten.en de foto met duimstok ernaast is toch wel mijn beste 100yards groepje ooit.
Maar constant <25mm groepjes was echt geen probleem.
Bij de 23 grains waren de resultaten vergelijkbaar,maar die gingen weg op max273ms en hadden af en toe een flyer die de groepjes oprekte tot ong 30mm,maar ook zeker niet slecht.denk als die 10ms harder gaan t allicht nog wat beter zal zijn.
@KRALE NSA 20.2 grain:SUPER en 23grain ZEER GOED op 100yards,diekunnen jullie gerust in de schappen leggen,mischien ook leuk voor mensen met minder krachtige buks....zeker de 17.5 en 20.2grain.
20191230_123400.jpg20191230_134013.jpg20191230_123400.jpg
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan