• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Techniek Ook een sheridan revisie?

Gebruikers die deze discussie onlangs hebben bekeken (Totaal:0)

Koeier

Forum Elite
Forum Sponsor
@West Ik maak er maar even een apart topic van.

Zoals verteld: mij werd gevraagd een sheridan blue streak op te knappen en werkend te krijgen voor mijn zwager. Deze buks is van zijn pake (opa) geweest.

De buks verliest heel snel z'n druk. Ook optisch genoeg te verbeteren. Ik moet eerlijk zeggen dat ik me verkeken heb op hoe lastig het uit elkaar halen van deze buks is/lijkt.
IMG_20191202_173638106.jpg
Wat zie ik dat aandacht nodig heeft naast het mechanische gedeelte:

IMG_20191202_173647473.jpg
Het hout heeft wat beschadigingen en er mist een stuk hout.

Daarnaast zit er in plaats van de stift een spijker? In ieder geval daar lijkt het mij het meeste op! Deze moet er er op een of andere manier uit krijgen.
IMG_20191202_192416119_BURST000_COVER_TOP.jpg
De scope was omwikkeld met ducttape en is erg wazig.
IMG_20191202_173707333.jpg
Ik heb de tip gekregen om met No contact op te nemen voor het maken van het binnenwerk. Ik zal eens navragen wat het ongeveer zal kosten en dan met m'n zwager overleggen of hij dit er voor over heeft.
IMG_20191202_173810220.jpg
Zelf wil ik eerst met het hout aan de slag. Zouden jullie dit met afbijt eerst kaal maken?
IMG_20191202_173753795.jpg
Weet iemand hoe ik voorste deel los krijg? Zitten hier stiften in die je er uit moet tikken?

Waar ben ik aan begonnen:sweating:4;)

Alle tips zijn meer dan welkom. Ik zal zo kijken of ik nog wat meer fotos aan mn bericht toe kan voegen want uploaden lukt momenteel niet.
 

Bijlagen

Laatst bewerkt:

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan