• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Team Limburg Op naar Stein 05-05-2018

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

geetee

Team Limburg
Team Limburg
Elite member
Vandaag was het weer zover, we konden ons laven aan het lood wat wij 100mtr verderop lieten neer komen.
Wat schafte de pot?
Welnu weer meer als voldoende om destructief onderzoek op te doen als ook voldoende papier om de komende 3 uur gaatjes in te prikken.
CIMG6164.JPGCIMG6153.JPG
Waar skiet we met?
CIMG6164.JPGCIMG6154.JPGCIMG6164.JPGCIMG6155.JPGCIMG6156.JPGCIMG6157.JPGCIMG6158.JPGCIMG6160.JPGCIMG6159.JPG
Tis in evenwicht denk ik zo bij Team Limburg waarbij afleiding voldoende aanwezig was waarbij de klappen van een 2ltr coca cola fles echt niet te versmaden zijn en het gele knuffel maantje zijn ingewanden uiteindelijk eruit kwamen.
Oude ketels en deksels zijn intussen bij ons een liefhebberij geworden en hebben bij ons een tweede leven gevonden na wellicht 10 tallen jaren uitsluitend het vuur van onder gevoeld te hebben.
Zo'n roestvrijstalen keteltje is best taai echter enkele pellets op dezelfde plek zal uiteindelijk een feestelijk gat worden.
CIMG6169.JPGCIMG6170.JPGCIMG6171.JPGCIMG6172.JPG
Oh ja, de speelkaarten nog die we op zijn kant dienen te raken waardoor ze in twee delen op de grond terecht komen.
Uiteraard even niet vergeten de kerstboom van Ronald die nog even gesloopt diende te worden
.CIMG6165.JPGCIMG6203.JPGCIMG6167.JPGCIMG6168.JPG
Nu de punten nog even want buiten alle papier wat we zelf meenemen moet er ook nog de Woodenshoot geschoten worden door de Woodenshooter zelf meegenomen nadat ie zich bij ons geidentificeerd had als de enige echte.:clap:4:clap:4
Enkelen waren ook alvast aan het oefenen voor de GKG wedstrijd in Linne in de laatse mei dagen.
Kijk en huiver!
CIMG6204.JPGCIMG6205.JPGCIMG6206.JPG
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top