• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Team Limburg Op naar Stein 08-06-2019

geetee

Team Limburg
Team Limburg
Elite member
Zaterdag was het weer zo ver, we mochten met ons clubje weer in de 100mtr bunker onder de grond in het diepste geheim genieten van elk wat wils!
De een van zijn nieuwste aanwinst, de ander van zijn modificaties en ook onze punten shooters die zich reeds mentaal en physiek voorbereid hadden om de 290 punten die Rene in het vooruit ivm afwezigheid geschoten had te verbeteren der Gerard deed het voor de eerste keer waarvan akte.
Een Team Limburg waarin ieder op zijn manier gemotiveerd was om er een plezierige 3 uurtjes van te maken.
Zoals altijd is orde en netheid op 100mtr in het begin een feit, netjes gebroederlijk alle kaarten op hoogte naast elkaar met de nodige speeltjes ertussen.
:giggle:4
CIMG7389.JPG

De bezetting bestond uit 3 Bossen ,2 Crowns, lonestar en AR6 voor de verzamelaars! :giggle:4:giggle:4
Bert had zijn wonderschone blauwe Crown derbie waarvoor ie ver gegaan is!:tmi:4
Gilbert was ook van de Crownachtige vandaag maar dan bruin met een groenachtige tint.

CIMG7391.JPG

CIMG7394.JPG:tmi:4

Schrijver had natuurlijk "de Alteisensammlung" derbie een AR6 die je ook niet meer elke dag ziet!:giggle:4:giggle:4
Blijft gewoon aan me hangen, eerst die ouwe engelse tweezittertjes en nu weer ouwe buksen.:giggle:4:giggle:4

CIMG7393.JPG

Schrijver had al rijkelijk stickers van ali op de kaarten en klemmen of naast ophang klemmen geplakt hij voelde al aan het water wat er ging komen!:rofl:4:rofl:4

CIMG7399.JPG

Maar eerst moest er nog "de Woodenshoot" geschoten worden en na de koffie werden snel de kaarten opgehangen!
En natuurlijk nog de achter gehouden knalflesjes om ze bij volle concentratie af te laten gaan hetgeen langzaam een discipline geworden is om de zenuwen van onze wedstrijdschutters te sterken!:tmi:4

CIMG7397.JPG

Omstreeks 12uur waren de kaarten toch geschoten en werden ze ingezameld waarbij onze nestor der Wim zich er over ging buigen om de daadwerkelijke punten per kaart te vermelden, streng en rechtvaardig!
Mja als de kat van huis is dansen de muizen op tafel!
Ik hoorde opeens een van de kokers van het plafond vallen en korte tijd erna hing Gilbert's kaart maar nog aan een draad op.
We hebben er schijnbaar een sport van gemaakt om op het einde elkaars kaarten van het plafond te schieten waarbij der Bert al 6mm plaatstaal voor de klemmen gelast heeft mja tegen die tikken van die 34 grain Mp-solids die met 298mtr weggestuurd worden kunnen ze toch niet dus...............
Voila het resultaat kort voor 13u.......:rofl:4:rofl:4

CIMG7404.JPG

Intussen had der Wim de punten geteld en bleek de invaller voor Rene der Gerard de beste van de dag te zijn met 291punten, waarbij Rene met 290 punten van ons Team Limburg op eenzame hoogte staat.
Kijk en huiver;

CIMG7299 - kopie.JPGCIMG7378 - kopie.JPGCIMG7409.JPGCIMG7410.JPGCIMG7411.JPGCIMG7412.JPGCIMG7413.JPGCIMG7414.JPG

Zo werd zoals steeds deze super gezellige shoot afgesloten samen met onze nieuwe bar-dame aan de toog!:giggle:4:giggle:4
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top