• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Team Limburg Op naar Stein 10-03-2018

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

geetee

Team Limburg
Team Limburg
Elite member
Pffff..............werd de hoogste tijd , de onthoudingsverschijnselen kwamen langzaam maar zeker aan de oren naar buiten!:banghead:4:banghead:4
3 uur genieten gaan we op de 100mtr baan.:clap:4:clap:4
De explosieven( drinkflesjes) zijn ingepakt en van alles wat nodig gesloopt dient te worden zo ook de speelkaarten die weer gehalveerd moeten worden.
Bij ons krijgt bijna alles een 2e leven tot na de shoot!
Intussen zijn al minstens 15 Tinnen borden gesloopt van allerlei Musik Feste en Militair Feste aus der Heimat als wiedergutmachung van die fietsen destijds!
Weer 3 borden hangen op om deskundig de midden eruit te schieten en vervolgens van de draad te knallen , eveneens de waterkoker van Rene moest op waterdichtheid getest worden,
CIMG5967.JPG
Maar er is meer;
Uiteraard zijn de explosieve flesjes in de witte en zwarte stalen kokers van de partij dus werd het samen met de blikken kerstboom van Ronald en de speelkaarten die gehalveerd moesten worden een tof schouwspel.
CIMG5964.JPGCIMG5965.JPGCIMG5966.JPG
Al vlug bleek de waterkoker niet de kwaliteit te hebben als gedacht en al binnen een half uur werd er flink geknabbeld aan de borden, afgewisseld door de muzikale flesjes.
CIMG5970.JPGCIMG5971.JPG
Klopt ........goed gezien, we hebben speelkaarten in een knijper boven op de target kaarten staan.
En wie denkt dat wij niet het John Wayne gehalte hebben om die kaarten zo als ze staan op een afstand van 100mtr te splijten komt bedrogen uit.
CIMG5968.JPGCIMG5973.JPG
Intussen ondanks de noeste arbeid waren we na 2 uurtjes in de tunnel door en door koud maar we waren nog niet klaar, de Woodenshoot moest nog geschoten worden,
Wellicht was het beter geweest de kaarten het eerste te schieten, tis niet alles om de pellet en de trekker niet meer in de vingers te voelen.
Kijk en huiver;
CIMG5974.JPGCIMG5975.JPGCIMG5976.JPGCIMG5977.JPGCIMG5978.JPGCIMG5979.JPG
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top