• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Team Limburg Op naar Stein 16-11-2019

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

geetee

Team Limburg
Team Limburg
Forum Sponsor
OB Collectief
OT Groep
Yep, het was weer zover afgelopen zaterdag na weken van onthoudingsverschijnselen mochten we ons weer verkneukelen aan gaatjes schieten op kaarten 100mtr verderop.
Wat zijn we toch snel tevreden!:giggle:4
Uiteraard weer attributen erbij die lawaai maken, een pan voor aan gruzelementen te schieten, ontplof-flesjes op 5 bar en de speelkaarten op de zijkant.
CIMG7765.JPGCIMG7769.JPG
CIMG7770.JPG
Het jaar loopt langzaam ten einde en de wedstrijdschutters van ozze Woodenshoot liggen vlak bij elkaar en de uitslag is nog lang niet zeker zo ook wie de vorstelijke eerste prijs van onmetelijke roem gaat winnen.
Ook de schutter die de tweede plek gaat innemen en met de 2e prijs een compleet verzorgde rondrit op de rotonde in Stein, zo ook de derde plek die een rondje koffie mag geven.
Wat wel bekend is de laatste plek die bedeeld is aan diegene die tegen beter weten in voortdurend ligt te klooien met slugs en eigen gebakken broodjes verschiet en duidelijk een aversie tegen babyflessen onder een buks heeft.
Bij deze laatste lootjes cq schietbeurten bij Team Limburg zijn de schutters van te voren bezig met de pellets op apotheek weegschalen te wegen en deze onder vertrouwen toe te spreken, bekijken op foutjes met het vergrootglas en vertroetelen vervolgens ingepakt dat er zelfs bij een frontale botsing geen deukje in kan komen.
Ik denk zelfs dat het vervoeren in een Citroen DS een voordeel zou kunnen zijn.
Eveneens als goede katholiek werd er geopperd om de pellet te laten inzegenen bij de pastoor of zelfs een heilige mis te laten opdragen om buks/schutter en pellet te laten zegenen volgens goed Limburgs gebruik immers zelfs Maria de onbevlekte ontvangenis was zwanger van Jezus waarvan Jozef niets wist! :giggle:4 :giggle:4
We waren zelfs zover dat aangaande de koude het wellicht een goed idee was om de buks mee in het warme bedje te nemen om zo alvast het vertrouwen van de buks te krijgen.
Gebleken tijdens de Woodenshoot door vervuilde lopen dat we het moeten uitbreiden dat de buks ook mee in het warme badje gaat.:giggle:4
De H&N slugjes werden letterlijk en figuurlijk uitgekotst door de AR6 en de Woodenshoot was belangrijk nu moesten de kaarten nog opgehangen worden dus allen naar voren immers het ging om de worst!
CIMG7766.JPG
Kijk en huiver, the results!

CIMG7774.JPGCIMG7775.JPGCIMG7776.JPGCIMG7777.JPGCIMG7778.JPGCIMG7779.JPG
Onder streng toezicht van Bert en Rene werd door the one and only Wim de punten geteld streng/rechtvaardig en eerlijk is dan het motto.

CIMG7773.JPG
Het zaakje in het totaal klassement kwam nog wat korter op elkaar te zitten dus dat beloofd wat voor de volgende week niemand wil van wijken weten.
En stel je nu eens voor dat de laatste de eerste met 300 punten is van het groepje.:tmi:4:tmi:4
Uiteraard sloten we weer af gezellig aan de toog onder het genot van een drankje alwaar uiteraard ons schutterslatijn de boventoon voert.
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top