• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Team Limburg Op naar Stein 20-10-2018

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

geetee

Team Limburg
Team Limburg
Elite member
Yep, vandaag hebben we weer een heerlijk ontspannen ochtendje gehad met het spel met lood!
Maar..............allereerst even een RAW .35 van een oud schutters vrind van het eerste uur weer tot leven brengen door mond op mond beademing met Kerkraadse lucht wat um goed deed waardoor de klep netjes op zijn plaats bleef en de luchtdruk opeens weer in het systeem wilde blijven.
Nja lood is een breed begrip voor mij want intussen niet gehinderd door enig milieu besef heb ik toch maar die hele stapel tinnen borden die we allereerst bij menige shoot tot zeef gedegradeerd hadden omgesmolten tot SWC's en gesized naar .357.
Je zou zeggen wat moet je ermee?
Nou zeg ...............CIMG6718.JPGCIMG6707.JPG, prachtige 9mm gaten maken in platen waar pellets niet zomaar even doorheen komen.:giggle:4:giggle:4
Waarmee doe je zoiets?
Welnu met ons Koreaantje wat inmiddels aangepast is met de vinding en in stijl van Gregor Kamensek ( you hear the click, You tube) waardoor niet steeds weer de grendel ( underlever )door de probe opengeslagen word, met kapotte o-ringen enz tot gevolg !
En achteraf mag ik zeggen het was me je werkje wel om een 5o tal keer het hele spul weer te demonteren aan te passen en te monteren , echt een pain in the ass!
Et voila!
CIMG6718.JPG
In mijn ijver van het testen was ik toch even vergeten mijn kaartje door de midden te knallen en wat dacht je?
Niet gehinderd door wat dan ook word ik hierin onmiddelijk ondersteund door mijn schutters vrinden die hem wel 3x overgeschoten hadden, althans dat dachten ze!:clap:4:clap:4
CIMG6708.JPG
Der Wim had weer eens zijn fantasie laten werken om totaal een te worden met zijn FX-Baas en gezien um in het begin van de foodsector zit is roestvast staal een begrip voor hem!
Uiteraard eerst de testversie om erachter te komen hoeveel punten het scheelt!(y)(y)
CIMG6713.JPG
Helemaal alleen tussen het RAW en FX geweld moest ik mij weer staande houden met mijn intussen in buksen land "de oldtimer Lonestar" hetgeen vandaag niet echt lukte want volgens mij hadden ze allen minimaal 10 uur slaap gehad!:sweating:4:sweating:4
CIMG6716.JPG
UIteraard heb ik me als een wolf geweerd, zelfs de luchtdruk ingesteld tot een tiende nauwkeurig mja het mocht niet baten!:rofl:4:rofl:4
CIMG6719.JPG
Uiteraard even niet vergeten "de Woodenshoot kaarten" schieten die in onze traditie niet en wel meetellen naar gelang de draai die je eraan geeft!:giggle:4:giggle:4:giggle:4:giggle:4:giggle:4
Kijk en huiver van 5 mannen die totaal uitgerust net van vakantie terug en een goed ontbijt achter de rug hadden!
CIMG6720.JPGCIMG6721.JPGCIMG6722.JPGCIMG6723.JPGCIMG6724.JPGCIMG6725.JPG
Degenen die geen laminaat moesten leggen en zich niet thuis na afloop moesten melden vervoegden zich naar de toog!
Na nog even de kantine beheerder onder het genot van een drankje gesproken te hebben keerden wij wederom voldaan huiswaarts!
Mja de stelling "heeft een kleiner kaliber een rechtere baan als een groter kaliber" hebben we nog niet overtuigend opgelost denk ik zo voor Wim.
 
Laatst bewerkt:

Soortgelijke Topics

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top